GrasKast

GrasKast

GrasKast

GrasKast

Hoogte: 180 cm
Diepte: 30 cm
De Graskasten zijn gemaakt in opdracht van boerderij-project De Klompenhoeve (instelling voor mensen met een verstandelijke beperking). Het wuivende gras van weilanden rondom de boerderij gaf de inspiratie tot de vorm van deze boeken-, schoenen- en postvakkenkast.  De berkenmultiplex legplanken met schuin opstaande kanten zijn aan de voorzijde beplakt met groen Formica. Door afstandsbussen komen de planken los van de muurplaat met grasprint.
© 2006

CMYK Kast

CMYK Kast

CMYK Kast

CMYK Kast

Hoogte: 165 cm
Breedte: 150 cm
Diepte: 37 cm
De CMYK kast bestaat uit 16 vakken met 8 deurtjes. De deurtjes kunnen naar links en rechts vrij bewegen en sluiten dan of het linker- of het rechtervak af. Daarbij laten ze hun verschillende kleuren zien. De kleur van de deurtjes is gekozen vanuit het CMYK kleurmodel (Cyaan, Magenta, Yellow en Key; zwart). De hoekdeurtjes zijn 100% van één van deze kleuren. De kleuren van de overige deurtjes zijn mengverhoudingen van de CMYK kleuren.
Zo onstaat een kast die door gebruik van kleur en karakter verandert.
© 2006

Boekenkast “Cursief”

Boekenkast “Cursief”

Boekenkast “Cursief”

Boekenkast Cursief

Hoogte: 150 cm
Lengte: 150 cm
Breedte: 38 cm
Door een autokrik wordt de Boekenkast ”Cursief” in een scheve positie gebracht.
Hierdoor blijven de boeken zonder steunen keurig in het gelid staan. De krik-zwengel is bevestigd aan de zijkant van de kast.
© 2006

Schuifkast 2

Schuifkast 2

Schuifkast 2

Schuifkast

Hoogte: 200 cm Lengte planken: 200 cm
De Schuifkast 2 bestaat uit een rechthoekig middengedeelte, waar vanaf 2 kanten de vier planken doorheen geschoven kunnen worden. Zo kan deze kast naar behoefte van vorm veranderen.
© 2006